TV Serie : White House Farm Murders

Gisteren heb ik samen met Danielle de eerste twee afleveringen gezien van de serie White House Farm Murders. Deze serie wordt in Nederland uitgezonden door NPO. In deze serie worden de hoofdrollen gespeeld door Freddie Fox als Jeremy Bamber, Alexa Davies als Julie Mugford, Mark Addy als DS Stan Jones, Scott Reid als DC Mick Clark, Gemma Whelan als Ann Eaton, Mark Stanley als Colin Caffell, Stephen Graham als DCI Thomas ‘Taff’ Jones en
Andrew Frame als DI Ron Cook.

Essex, 1985. In de nacht van 6 op 7 augustus vindt op de boerderij van de familie Bamber een reeks gruwelijke moorden plaats. Terwijl de nabestaanden worden overmand door verdriet, start de politie haar onderzoek. In eerste instantie lijkt het een uitgemaakte zaak, maar agent Stan Jones (Mark Addy) heeft zo zijn twijfels. In deze familie is wellicht niets wat het lijkt.

TV Serie : White House Farm Murders

TV Serie : White House Farm Murders

Ik vind dit een hele goede serie. Dat de serie gebaseerd is op waar gebeurde feiten is alleen maar goed. De manier waarop de sfeer wordt neergezet is echt heel erg goed en het verhaal wordt verder goed uitgewerkt met behulp van uitstekend gekozen locaties en hele goede acteurs en actrices.

Deel dit:

Dit vind je misschien ook leuk...