TV Serie : Doctor Who

Vorige week Zaterdag en Zondag heb ik met Danielle een aflevering gezien van de serie Doctor Who. Deze serie wordt in Nederland uitgezonden door BBC First. In deze serie worden de hoofdrollen gespeeld door David Tennant als The Doctor, Matt Smith als The Doctor, Billie Piper als Rose Tyler, Jenna Coleman als Clara, Karen Gillan als Amy Pond, Paul Kasey als Ood Sigma en Peter Capaldi als The Doctor.

Nu de DoctorPeter Capaldi) en Clara (Jenna Coleman) een voortvarend vennootschap als gelijken hebben gecreëerd, is hun band sterker dan ooit tevoren, en genieten ze van alle plezier en sensatie die het reizen door tijd en ruimte met zich meebrengt.

Verstrikt in een wirwar van spoken, Vikings en het ultieme kwaad van de Daleks, staan ze op het punt hun grootste avonturen tegemoet te gaan. Met zijn nieuwe look en bijpassende rock ’n roll attitude, is de Doctor klaar voor elk monster dat het universum bedreigt.

Doctor Who

Doctor Who

Doctor Who is een hele gave serie over tijdreizen. Tussen 1963 en 1989 liep de originele serie en vanaf 2005 is de serie herstart. De muziek is erg goed, maar ook de special effects zijn zeer goed. De verhalen zijn goed geschreven en ik ben dan ook blij dat BBC First deze serie aan het uitzenden is.

Deel dit:

Dit vind je misschien ook leuk...