(TV) Serie : Lost in Space

Gisteren heb ik een aflevering gezien van de serie Lost in Space. Deze serie is in Nederland te bekijken bij Netflix. In deze serie worden de hoofdrollen gespeeld door Molly Parker als Maureen Robinson, Toby Stephens als John Robinson, Maxwell Jenkins als Will Robinson, Taylor Russell als Judy Robinson, Mina Sundwall als Penny Robinson, Ignacio Serricchio als Don West en Parker Posey als Dr. Smith.

Na een noodlanding op een buitenaardse planeet vecht de familie Robinson om tegen alle verwachtingen in te overleven en ontsnappen. Maar overal om hen heen dreigt gevaar.

(TV) Serie : Lost in Space

(TV) Serie : Lost in Space

Ik houd van Science Fiction en dan met name Science Fiction in de ruimte. Zo heb ik al de volgende series gezien die in de ruimte spelen en Science Fiction zijn : The Expanse, Battlestar Galactica TV Mini Series, Star Trek, Star Trek – The Next Generation, Star Trek – Deep Space Nine, Star Trek – Picard, Star Trek – Enterprise, Star Trek – Discovery en Star Trek – Strange New Worlds. En daarom was het voor mij ook duidelijk dat ik verder zou gaan met Lost in Space.

En ook Lost in Space vind ik een goede serie. Het verhaal is niet nieuw, maar dat mag de pret niet drukken, want het verhaal blijft zeer goed en wordt in deze serie heel erg goed uitgewerkt middels hele goede special effects, goed gekozen locaties, goede muziek en goede acteurs en actrices. Wat ik persoonlijk ook nog heel erg fijn vindt, is dat er regelmatig van flashbacks gebruik gemaakt wordt om iemand of een situatie te verduidelijken. Dit is een fijne techniek en voorkomt dat het verhaal eerst een hele lange inleiding heeft, voordat het echt gaat lopen. Nu loopt het verhaal al heel erg snel en krijg je door de flashbacks genoeg informatie om bepaalde gedragingen van personen of bepaalde situaties beter te begrijpen.

Deel dit:

Dit vind je misschien ook leuk...