(TV) Serie : The 100

Gisteren heb ik een aflevering gezien van de serie The 100. Deze serie is in Nederland te bekijken bij Netflix. In deze serie worden de hoofdrollen gespeeld door Eliza Taylor als Clarke Griffin, Marie Avgeropoulos als Octavia Blake, Bob Morley als Bellamy Blake, Lindsay Morgan als Raven Reyes, Richard Harmon als John Murphy, Paige Turco als Dr. Abigail Griffin en Henry Ian Cusick als Marcus Kane.

Een eeuw nadat een nucleaire apocalyps de aarde verwoestte, worden 100 bewoners van een ruimtestation teruggestuurd om te onderzoeken of de planeet weer bewoonbaar is.

(TV) Serie : The 100

(TV) Serie : The 100

Ik houd van Science Fiction en dan met name Science Fiction in de ruimte. Zo heb ik al de volgende series gezien die in de ruimte spelen en Science Fiction zijn : The Expanse, Battlestar Galactica TV Mini Series, Star Trek, Star Trek – The Next Generation, Star Trek – Deep Space Nine, Star Trek – Picard, Star Trek – Enterprise, Star Trek – Discovery, Star Trek – Strange New Worlds en Lost in Space. En daarom was het voor mij ook duidelijk dat ik verder zou gaan met The 100.

Deze serie is losjes gebaseerd op de boekenreeks The 100, geschreven door Kass Morgan en dat zorgt er in mijn optiek wel voor dat het verhaal heel erg goed bedacht en voorbereid is.

De uitwerking vind ik fantastisch. Hele gave special en visual effects, goede muziek, goed gekozen locaties en goede acteurs en actrices maken deze serie erg fijn om te kijken. Vanaf de eerste aflevering van het eerste seizoen (totaal zeven seizoenen) zit je gelijk in het verhaal wil je eigenlijk de serie in één keer bekijken.

Deel dit:

Dit vind je misschien ook leuk...