Camilla Läckberg – Sneeuwstorm en amandelgeur

Van het weekend heb ik het boek Sneeuwstorm en amandelgeur gelezen. Dit boek is geschreven door Läckberg.

Het is een week voor kerst. Politieman Martin Molin reist met zijn nieuwe vriendin naar een eiland voor de Zweedse kust voor een weekend met haar familie. Als ze net zijn aangekomen steekt er een sneeuwstorm op waardoor het eiland volledig afgesneden raakt van de buitenwereld. Molin maakt kennis met zijn kleurrijke schoonfamilie.

Aan het hoofd staat de steenrijke grootvader Ruben. Hij bouwde gedurende zijn loopbaan een groot zakenimperium op. Nu leiden twee van zijn zoons de firma. Ze presteren onder de maat, laat Ruben hun tijdens het diner op de eerste avond weten. Ook andere familieleden moeten het ontgelden. Grootvader is het zat dat iedereen op zijn zak teert. Daarom heeft hij onlangs zijn testament aangepast: na zijn dood zal er niets naar de kinderen gaan.

Het is schokkend nieuws voor de familie.

Camilla Läckberg - Sneeuwstorm en amandelgeur

Camilla Läckberg – Sneeuwstorm en amandelgeur

Ik vind dit een spannend en erg goed leesbaar boek. Net zoals de andere boeken geschreven door Camilla Läckberg wordt het pas in het laatste hoofdstuk duidelijk hoe het echt zit. Op zich is dat best knap, aangezien het boek(je) maar negentig bladzijden telt.

Ik ben benieuwd of Läckberg snel weer nieuwe boeken gaat schrijven, want ik weet eigenlijk al zeker dat ik deze dan ga aanschaffen en lezen.

Deel dit:

Dit vind je misschien ook leuk...