Komedie : Jon van Eerd – Harrie Babba

Afgelopen zaterdag ben ik met Danielle naar de komedie Harrie Babba geweest. Deze komedie werd geproduceerd door Het Pretpakhuis en uitgevoerd in het Stadstheater te Zoetermeer. In deze komedie werden de hoofdrollen gespeeld door Jon van Eerd als Harrie Babba, Arie Cupé als Sultan, Irene Kuiper als Fahita, Cindy Bell als Sultana, Joey Schalker als Hakkenbahr en Arian Foppen als Wachter.

In Harrie Babba wordt het Harrie Vermeulen (Jon van Eerd) wel erg moeilijk gemaakt als hij als geest uit de lamp moet gehoorzamen aan elke willekeurige gek die hem uit de lamp tovert. Harrie wordt heen en weer geslingerd tussen hilarische misverstanden en dolkomische verwikkelingen. Met zijn gierende capriolen, unieke timing en zijn weergaloze humor weet Jon van Eerd als vanouds het dak van het theater af te blazen.

Jon van Eerd - Harrie Babba

Jon van Eerd – Harrie Babba

Ik heb Jon van Eerd al eerder gezien in de musical Moeder, Ik wil bij de Revue en onderstaande komedies. Ik moet toch wel zeggen dat Jon van Eerd ondertussen echt een goede opvolger is van John Lanting met zijn Theater van de Lach.

Ook Harrie Babba is weer erg leuk. Veel verschillende lijnen die door elkaar heen lopen en veel lachen. Geweldig!!!


De volgende komedies met Jon van Eerd heb ik al gezien:

Deel dit:

Dit vind je misschien ook leuk...