Komedie : Jon van Eerd – Harrie & Eva

Gisteravond ben ik met mijn Moeder en Danielle naar de voorstelling Harrie & Eva geweest. Deze voorstelling werd geproduceerd door Pretpakhuis en opgevoerd in het Stadstheater te Zoetermeer. In deze voorstelling werden de hoofdrollen gespeeld door Jon van Eerd als Harrie Vermeulen, Margo Dames als Fien Vermeulen, Jacqueline Aronson als Annet Kwaerdgras, Karel Simons als Danny Vermeulen en Rosalie de Jong als Pim van der Zelden-Goedt.

Op de zevende dag was er rust. Totdat … Harrie het Paradijs binnenwandelde!

En ja hoor, Harrie Vermeulen is weer terug! Opnieuw met een dolgekke en uniek grappige komedie. Als vanouds neemt Harrie met zijn onbesuisde en razende manier van doen, steeds maar weer de verkeerde beslissingen.

Te midden van dartelende vlinders, gracieus kleurende bloemen en kabbelende watervalletjes maakt Harrie er weer een kolossale chaos van. De vijgenbladeren zijn te klein en dat komt Harrie’s potsierlijke voorkomen in het Paradijs niet ten goede.

Komedie : Jon van Eerd - Harrie en Eva

Komedie : Jon van Eerd – Harrie en Eva

Het was weer een zeer vermakelijke avond. Het decor was erg goed gemaakt en je had ook echt idee dat je naar het paradijs zat te kijken. De grappen en grollen gingen de hele avond door, maar de leukste was toch wel toen Rosalie de Jong vergeefs aanklopte op de deur van Harrie zijn kleedkamer. De lach die zij en Jon van Eerd toen voor zeker vijf minuten hadden, was niet gerepeteerd.

Zolang mijn Moeder dit soort voorstellingen leuk blijft vinden, blijven wij dit soort voorstellingen bezoeken. Het is gewoon echt een leuke avond uit.


De volgende komedies en musicals met Jon van Eerd heb ik al gezien:

Deel dit:

Dit vind je misschien ook leuk...