Boek : Benedict Wells – Het einde van de eenzaamheid

Gisteren heb ik het boek “Het einde van de eenzaamheid” gelezen. Dit boek is geschreven door Benedict Wells.

Wanneer Jules Moreau na een ernstig motorongeluk in het ziekenhuis belandt, wordt hij geconfronteerd met herinneringen uit zijn jeugd. Al vroeg verloren Jules, zijn broer Marty en zijn zus Liz hun ouders door een tragisch ongeval. Op hen alle drie laat dit verlies zijn sporen na, en in de jaren die volgen groeien zij gaandeweg uit elkaar. Vooral de eens zo zelfbewuste Jules trekt zich steeds meer in zijn eigen wereld terug. Alleen met de mysterieuze Alva kan hij vriendschap sluiten; jaren later zal hij echter pas begrijpen wat ze voor hem betekent – en wat ze altijd voor hem heeft verzwegen.

Als ze volwassen zijn verschijnt Alva weer in zijn leven. Even ziet het ernaar uit dat ze de verloren jaren kunnen goedmaken, tot ze toch weer door het verleden worden ingehaald.

Boek : Benedict Wells : Het einde van de eenzaamheid

Boek : Benedict Wells : Het einde van de eenzaamheid

Ik vind dit een heel goed boek. Het boek leest is zeer goed geschreven en leest heel erg makkelijk weg en als je eenmaal begonnen bent, wil je eigenlijk niet meer stoppen. Het verhaal is het levensverhaal van de hoofdpersoon met alle positieve, maar ook alle negatieve punten. Af en toe wordt, zeker op het einde, wordt het best wel emotioneel, maar dat is voor mij een teken dat het boek zeer goed geschreven is, omdat je er zo veel in kan herkennen dat het je echt emotioneert.

Deel dit:

Dit vind je misschien ook leuk...