Serie : Line of Duty (Seizoen 3)

Gisteren heb ik samen met Danielle twee afleveringen van het derde seizoen van de serie Line of Duty gezien. Deze serie wordt in Nederland uitgezonden door NPO in het kader van NPO Detectives. In deze serie worden de hoofdrollen gespeeld door Martin Compston als Steve Arnott, Vicky McClure als Kate Flemming, Adrian Dunbar als Ted Hastings, Craig Parkinson als Cottan, Keeley Hawes als Lindsay, Maya Sondhi als Maneet Bindra, Polly Walker als Gill en Daniel Mays als Danny Waldron.

Brigadier Danny Waldron (Daniel Mays) en zijn gewapende hulpteam schieten een geharde crimineel neer, maar al gauw ontstaan er scheurtjes in hun verhaal.

TV Serie : Line of Duty (Seizoen 3)

TV Serie : Line of Duty (Seizoen 3)


Nadat wij al eerder het tweede seizoen van de serie Line of Duty hadden gezien, wilden wij ook graag het derde seizoen zien.

En dit belooft ook weer een heel spannend seizoen te worden. Het verhaal is erg goed bedacht en wordt zeer goed uitgebeeld. Heel leuk ook de verwijzigingen naar het tweede seizoen. Dit is onder andere de reden dat ik vind dat er in Engeland veel series van hoogwaardige kwaliteit worden gemaakt.

Deel dit:

Dit vind je misschien ook leuk...