Boek : Charles den Tex – Verloren Vrouw

Gisteren heb ik het boek “Verloren Vrouw” uit gelezen. Dit boek is geschreven door Charles den Tex.

De jonge Djenna wordt in het holst van de nacht gewond op straat aangetroffen door oplichter Luc. Ze lijdt aan geheugenverlies en aanknopingspunten om haar verleden te achterhalen lijken er niet te zijn. Als ze zelf op zoek gaat, blijkt dat ze wordt gezocht. Wie is ze? Is ze iemand die ze liever niet wil zijn?

Van willoze prooi verandert Djenna in een meedogenloze jager, bijgestaan door Luc. Zij weet niet wie ze is, hij moet zijn ware identiteit geheimhouden. Zij is hypermodern, hij is ouderwets. Zij is onderdeel van een geavanceerd systeem, hij houdt zichzelf volledig offline. Samen moeten ze haar opdrachtgever vinden en verslaan zodat zij weer zichzelf kan worden. Steeds weer blijkt: er zijn geen good guys meer, alleen nog maar bad guys. En Djenna…

Boek : Charles den Tex - Verloren Vrouw

Boek : Charles den Tex – Verloren Vrouw

Ik vind dit een heel goed. De plot is ontzettend goed bedacht en wordt heel erg goed uitgewerkt. Vooral de verschillende verhaallijnen zijn erg fijn, want daardoor krijg je via verschillende paden steeds meer informatie over wat er allemaal gebeurd is en wat er te gebeuren staat en wat er gebeurt. De personages zijn erg likeable en dat, samen met het goede verhaal, zorg er eigenlijk voor dat het zeer moeilijk is om het boek weg te leggen.

Deel dit:

Dit vind je misschien ook leuk...