Boek : Graeme Simsion en Anne Buist – Roadtrip

Gisteren heb ik het boek “Roadtrip” uitgelezen. Dit boek is geschreven door Graeme Simsion en Anne Buist.

Drie jaar geleden liepen veertigers Zoë en Martin samen de Camino. Op zoek naar zichzelf vonden ze elkaar. Toen hield hun relatie geen stand, nu krijgen ze een tweede kans als ze Zoë’s vriendin Camille vergezellen op weg naar Rome. Camille heeft MS en wil koste wat kost de lange voettocht volbrengen. De tocht is heel anders dan de vorige. Dit keer geen vriendelijke dorpsbewoners en lekkere maaltijden. Nee, het is ruig, het plenst in de Alpen en ze logeren vaak in ongastvrije hotels waar mensen een jachtgeweer in de keuken hebben staan. Voor de everzwijnen. Gelukkig is er wel altijd wijn. In de voetsporen van talloze pelgrims worden de relaties op de proef gesteld, maar Camilles ziekteverschijnselen worden heviger. Iedereen is erop gebrand om Rome te halen. En dan slaat het noodlot toe, maar natuurlijk niet zoals je zou verwachten …

Boek : Graeme Simsion en Anne Buist - Roadtrip

Boek : Graeme Simsion en Anne Buist – Roadtrip

Nadat ik al de boeken Het Rosie Project, Het Rosie Effect, Het Rosie Resultaat en Het beste van Adam Sharp geschreven door Graeme Simsion, gelezen had, had ik ook Camino gelezen, geschreven door Graeme Simsion en Anne Buist. Toen ik dan ook de kans kreeg om Roadtrip te lezen, heb ik deze direct gegrepen.

En Roadtrip is, net als Camino, heel goed geschreven. Het verhaal is erg goed en wordt zeer goed uitgewerkt middels de verhalende stukken van de hoofdpersonen Martin en Zoë.

Ik vind Graeme Simsion zowieso een goede schrijver, maar na het lezen van Camino en Roadtrip ga ik toch ook zeker boeken lezen geschreven door Anne Buist.

Deel dit:

Dit vind je misschien ook leuk...