Boek : Riley Sagar – Sluit alle deuren

De afgelopen vakantie heb ik het boek “Sluit alle deuren” gelezen. Dit boek is geschreven door Riley Sager.

In Sluit alle deuren begint Jules Larsen aan een nieuwe baan als housesitter in het exclusieve appartementencomplex Het Bartholomew in Manhattan, New York. Er zijn maar een paar regels: geen bezoek ontvangen, elke avond in het appartement doorbrengen en de andere bewoners niet storen.

Jules staat op straat, dus ze is maar wat blij met dit buitenkansje om haar oude leven achter zich te laten. Ze valt een beetje uit de toon tussen de superrijken, maar trekt op met een andere oppasser, Ingrid. Niets is wat het lijkt, vertelt Ingrid, die met de dag banger lijkt te worden. Jules doet haar angst af als onzin, maar dan verdwijnt Ingrid spoorloos en komt Jules erachter dat zij niet de eerste oppasser is die vermist raakt.

Boek : Riley Sager - Sluit alle deuren

Boek : Riley Sager – Sluit alle deuren

Ik vond dit een heel goed boek. Het verhaal is erg goed bedacht en wordt zeer uitgewerkt middels goed uitgelijnde hoofdstukken. Per hoofstuk krijg je steeds meer informatie over wat er allemaal gebeurd is en pas op het einde wordt het duidelijk wat er precies gebeurd is. Een echte page turner.

Deel dit:

Dit vind je misschien ook leuk...