Film : A Single Man (2009)

Gisteren heb ik de film A Single Man (2009) gezien. In deze film worden de hoofdrollen gespeeld door Colin Firth als George Falconer, Julianne Moore als Charley, Matthew Goode als Jim, Nicholas Hoult als Kenny, Jon Korajarena als Carlos, Paulette Lamori als Alva, Ryan Simpkins als Jennifer Strunk, Ginnifer Goodwin als Mrs. Strunk, Teddy Sears als Mr. Strunk, Paul Butler als Christopher Strunk, Aaron Sanders als Tom Strunk, Aline Weber als Lois, Kery Lynn Pratt als Blonde Secretary, Jenna Gavigan als Other Secretary #1 en Alicia Carr als Other Secretary #2.

Los Angeles 1962, het hoogtepunt in de Cuba crisis. De Britse homofiele professor George Falconer (Colin Firth) worstelt met de betekenis van het leven na de dood van zijn partner, Jim (Matthew Goode). George leeft compleet met zijn gedachten in het verleden en kan zich geen beeld van de toekomst vormen. We volgen hem gedurende een dag waarop een serie ontmoetingen en gebeurtenissen George er toe doen besluiten dat er geen betekenis aan het leven zit na Jim. George wordt bijgestaan door zijn beste vriendin Charley (Julianne Moore) die zo haar eigen vragen over haar toekomst heeft. Gebaseerd op de gelijknamige roman door Christopher Isherwood.
FilmTotaal.nl

Film : A Single Man (2009)

Film : A Single Man (2009)

Ik vind dit echt een hele goede film. Het verhaal is zeer goed, maar dat kan ook niet anders als het gebaseerd is op het boek geschreven door Christopher Isherwood.

Wat wordt er goed geacteerd in deze film zeg. Je krijgt gewoon pijn in je buik als je Colin Firth als de hoofdpersoon ziet worstelen met zijn leven. En dan ook de setting … In het Los Angeles van 1962 … Gewoon een fantastische film !!!

Deel dit:

Dit vind je misschien ook leuk...