TV Serie : Born To Kill

Gisteravond heb ik met Danielle de eerste drie afleveringen van de serie Born To Kill gezien. Deze serie werd in Nederland uitgezonden door de NPO. In de serie werden de hoofdrollen gespeeld door Jack Rowan als Sam Woodford, Romola Garai als Jenny Woodford, Daniel Mays als Bill, Lara Peake als Chrissy, Sharon Small als Cathy, Richard Coyle als Peter en Lolita Chakrabati als Helen Deverill.

De serie gaat over Sam Woodford (Jack Rowan). Hij lijkt op het eerste gezicht een gewone zestienjarige schoolgaande jongen. Al heeft het er alle schijn van dat hij psychopathische trekjes heeft die hij probeert te verbergen. Vooral als hij kennis maakt met een nieuw meisje, Chrissy (Lara Peake). Ook Sam’s moeder Jenny (Romola Garai) is er niet gerust op. Hoe goed kent ze haar eigen zoon eigenlijk? En wat hebben hun familiegeheimen hiermee te maken?

TV Serie : Born To Kill

TV Serie : Born To Kill

Ik vind dit een hele goede serie. Het verhaal is zeer goed geschreven, want de afwijking van de hoofdpersoon wordt zeer langzaam zichtbaar. Goede muziek, perfecte locaties en hele goede acteurs en actrices maken deze serie erg fijn om naar te kijken.

Deel dit:

Dit vind je misschien ook leuk...