Film : Mary Poppins Returns (2018)

Vorig jaar heb ik samen met Danielle de film Mary Poppins Returns (2018) gezien in de Pathé bioscoop te Groningen. In deze film worden de hoofdrollen gespeeld door Emily Blunt als Mary Poppins, Lin-Manuel Miranda als Jack, Ben Whishaw als Michael Banks, Emily Mortimer als Jane Banks, Pixie Davies als Anabel, Nathanael Saleh als John, Joel Dawson als Georgie, Julie Walters als Ellen, Meryl Streep als Cousin Topsy, Colin Firth als Wilkins / Wolf, Jeremy Swift als Gooding / Badger, Kobna Holdbrook-Smith als Frye / Weasel, Dick van Dyke als Mr. Dawes Jr., Angela Lansbury als Balloon Lady en David Warner als Admiral Boom.

Jane Banks (Emily Mortimer) en Michael Banks (Ben Whishaw) zijn nu volwassen geworden. Ze krijgen na een persoonlijk verlies bezoek van de enigmatische Mary Poppins (Emily Blunt). Middels haar unieke magische krachten en met behulp van haar vriend Jack (Lin-Manuel Miranda), helpt ze de familie weer plezier in het leven te vinden.
FilmTotaal.nl

Film : Mary Poppins Returns (2018)

Film : Mary Poppins Returns (2018)

Ik vind dit wel een aardige film. Het verhaal is leuk geschreven en wordt zeer goed uitgewerkt middels hele goede special effects. De vele muziek is te verwachten voor een musical, maar maakt het ook wel weer leuk.

Het totaal is best wel zoetsappig, maar als je net achttien kilometer gewandeld hebt, is dit wel een leuke film om bij uit te rusten.

Deel dit:

Dit vind je misschien ook leuk...