Film : The Lord of the Rings – The Two Towers (2002)

Gisteren hebben Danielle en ik de film The Lord of the Rings – The Two Towers (2002) gezien. In deze film worden de hoofdrollen gespeeld door Elijah Wood als Frodo, Sean Astin als Sam, Billy Boyd als Pippin, Dominic Monaghan als Merry, Orlando Bloom als Legolas, John Rhys-Davies als Gimli / Voice of Treebeard, Viggo Mortensen als Aragorn, Bernard Hill als Theoden, Christopher Lee als Saruman, Cate Blanchett als Galadriel, Brad Dourif als Wormtongue, Mirando Otto als Eowyn, Andy Serkis als Gollum, Karl Urban als Eomer en Liv Tyler als Arwen.

Frodo (Elijah Wood) en Sam (Sean Astin) trekken verder in de richting van Mordor om hun taak te volbrengen. Hierbij krijgen ze hulp uit onverwachte hoek. Ondertussen proberen Merry (Dominic Monaghan) en Pippin (Billy Boyd) te ontsnappen uit de handen van de Orcs, en helpen Legolas (Orlando Bloom), Aragorn (Viggo Mortensen) en Gimli (John Rhys-Davies) koning Theoden (Bernard Hill) van Rohan in zijn strijd tegen de legers van Saruman (Christopher Lee).
FilmTotaal.nl

Film : The Lord of the Rings - The Two Towers (2002)

Film : The Lord of the Rings – The Two Towers (2002)

Gebaseerd op het boek The Lord of the Rings, geschreven door J.R.R. Tolkien en geregisseerd door Peter Jackson is dit het begin van een super goede trilogie van films.

Wat heeft Peter Jackson toch een enorme moeite gedaan om alle landschappen, beschreven in het boek, tot leven te wekken. Fantastisch gewoon hoe hij Hobbiton tot leven heeft gewekt, maar ook plaatsen als Rivendell en Bree. Voeg daar dan nog het super acteerwerk van alle acteurs en actrices bij en dan heb je gewoon een hele goede film om te zien.


Naast de “The Lord of the Rings” trilogie, hebben Danielle en ik ook de “The Hobbit” trilogie gekeken. The Hobbit – An Unexpected Journey, The Hobbit – The Desolation of Smaug en The Hobbit – The Battle of the Five Armies, gebaseerd op het boek The Hobbit, Or There and Back Again, geschreven door J.R.R. Tolkien. En ja, dan wordt de wereld zoals J.R.R. Tolkien deze voor ogen had, wel heel erg goed bewaarheid.

Deel dit:

Dit vind je misschien ook leuk...