Film : Black Butterflies (2011)

Ik heb afgelopen woensdag de film Black Butterflies (2011) gezien. In deze film werden de hoofdrollen gespeeld door Carice van Houten als Ingrid Jonker, Liam Cunningham als Jack Cope, Rutger Hauer als Abraham Jonker, Graham Clarke als Uys Krige, Nicholas Pauling als Eugene Maritz, Candice D’Arcy als Anna Jonker, Ceridwen Morris als Marjorie, Grant Swanby als Jan Rabie, Waldemar Schultz als Etienne le Roux, Tarryn Page als Irma, Louis Pretorius als Mike Loots, Damon Berry als Pieter Venter, Martinus Van Der Berg als Marius Schoon, Florence Masebe als Maria en Jennifer Steyn als Lucille Jonker (Lulu).

Black Butterflies draait om het leven van Ingrid Jonker (Carice van Houten) en de moeizame relatie met haar vader (Rutger Hauer), een rechtse minister bij de Nationale Partij in Zuid-Afrika ten tijde van de apartheid. Ook de geheime verhouding met haar grote liefde Jack Cope (Liam Cunningham) komt voorbij.
FilmTotaal.nl

Film : Black Butterflies (2011)

Film : Black Butterflies (2011)

Ik vond dit een hele goede film. In de eerste plaats omdat zowel Carice van Houten als Rutger Hauer meespelen, maar ook omdat Liam Cunningham zeer goed speelt. In de tweede plaats is het verhaal zeer aangrijpend en wordt dat erg goed in beeld gebracht. Ook de locaties en de muziek zijn zeer goed gekozen.

Deel dit:

Dit vind je misschien ook leuk...