Film : Boy 7 (2015)

Ik heb gisteren de film Boy 7 (2015) gezien. In deze film worden de hoofrollen gespeeld door Matthijs van de Sande Bakhuyzen als Sam, Ella-June Henrard als Lara, Tygo Gernandt als Zero, Yannick Jozefzoon als Louis, Halina Reijn als Marit, Joost Koning als Boy 2, Renée Soutendijk als Vermunt, Hans Dagelet als PM Sassen, Menno Van Beekum als De Geer, Marike van Weelden als Sam’s Moeder, Liliana de Vries als Merel, Beau Schneider als Frank, Nhung Dam als Serveerster, László Vecsei als Boy 1 en Jessy Hoogeveen als Boy 3.

Sam (Matthijs van de Sande Bakhuyzen) wordt in een drukke metro wakker, maar niet hoe hij heet en waarom hij daar is. Samen met Lara (Ella-June Henrard), die hij in de metro ontmoet, gaat hij op zoek naar zijn identiteit, maar al snel blijkt dat ze in groot gevaar verkeren.

Film : Boy 7

Film : Boy 7

Ik vind dit een hele goede Nederlandse film. De reden daarvoor is meervoudig. Ten eerste omdat het verhaal zeer goed geschreven is en erg goed uitgewerkt wordt. De tweede reden is dat het geheel erg niet Nederlands aandoet door gebruikmaking van hele goede muziek en geluidseffecten en de manier waarop de verschillende scene’s zeer snel gefilmd zijn. De derde reden is dat alle acteurs heel erg goed spelen en dat voegt toe aan het hoge niveau van deze film. Verder is het natuurlijk ook gaaf dat er best wel wat bekende Nederlandse acteurs en actrices mee doen.

Deel dit:

Dit vind je misschien ook leuk...