Film : Bride Flight (2008)

Ik heb afgelopen Donderdag de film Bride Flight (2008) gezien. In deze film werden de hoofdrollen gespeeld door Karina Smulders als Ada van Holland, Pleuni Touw als Old Ada, Anna Drijver als Esther Cahn, Willeke van Ammelrooy als Old Esther, Elise Schaap als Marjorie Mullin, Petra Laseur als Old Marjorie, Waldemar Torenstra als Frank de Rooy, Rutger Hauer als Old Frank, Micha Hulshof als Derk Visser, Mattijn Hartemink als Hans Doorman, Walter Bart als Leon, Hans Man in ’t Veld als Vicar, Rob Mokaraka als Mosie, Rawiri Paratene als Old Mosie en Mykola Allen als Bobby Doorman.

Om te ontsnappen aan het naoorlogse klimaat van Nederland en om een nieuw begin te maken in hun jonge leven emigreren Marjorie (Elise Schaap), Ada (Karina Smulders) en Esther (Anna Drijver) in 1953 naar Nieuw-Zeeland. Vol van dromen en verlangens over liefde, geluk en succes reizen ze hun verloofdes achterna. Aan boord van de vlucht ontmoeten de drie meiden de jonge Frank Frank (Waldemar Torenstra). Hij heeft plannen om als wijnboer fortuin te maken. Hij is aantrekkelijk, anders dan hun Nederlandse verloofdes en een vrij man. Ieder voor zich voelen de vrouwen zich tot hem aangetrokken maar ze beseffen nog niet dat de ontmoeting grote gevolgen heeft voor de rest van hun nieuwe leven.Na aankomst gaan ze ieder hun eigen weg, in de veronderstelling dat ze elkaar nooit meer zullen zien.
FilmTotaal.nl

Film : Bride Flight (2008)

Film : Bride Flight (2008)

Ik vind dit een hele goede film. Het verhaal is erg goed en wordt zeer goed uitgebeeld. Met behulp van hele goede locaties, goede acteurs en actrices en hele goede muziek. De film doet heel erg On-Nederlands aan, maar dat is dus juist een goed ding. Je hebt gewoon totaal niet door dat het een Nederlandse Film betreft. Alleen als de Nederlanders ook echt Nederlands gaan praten.

Deel dit:

Dit vind je misschien ook leuk...