Film : Britt-Marie was here (2019)

Gisteren heb ik de film Britt-Marie was here (2019) gezien. In deze film worden de hoofdrollen gespeeld door Pernilla August als Britt-Marie, Peter Haber als Kent, Olle Sarri als Fredrik, Vera Vitali als Anna, Lancelot Ncube als Sami, Anders Mossling als Sven, Malin Levanon als Bank en Mahmut Suvakci als Memo.

Britt-Marie (Pernilla August) is een vrouw van in de zestig. Ze woont in een ellendig stadje. Ze kan niet tegen desorganisatie en wil dat alles gebeurt in overeenstemming met haar eigen manier van denken. Ze lijkt sociaal gezien nogal onhandig en haar nuttige suggesties worden meestal ten onrechte geïnterpreteerd als kritiek. Britt-Marie verbergt nog steeds haar verbeelding en dromen voor iedereen, maar op een dag besluit ze alles te veranderen.
FilmTotaal.nl

Film : Britt-Marie was here (2019)

Film : Britt-Marie was here (2019)

Wat een goede film is dit zeg. Op echt Scandinavische wijze wordt verteld hoe vervelend vreemd gaan kan zijn voor mensen die al veertig jaar getrouwd zijn en al veertig jaar van alles verlangden in hun huwelijk, maar niet kregen. De oplossing die in deze film gekozen is om met deze problemen om te gaan is echt fantastisch en wordt heel erg goed uitgebeeld middels goede acteurs en actrices. Een must see voor liefhebbers van Drama en Scandinavische films.

Deel dit:

Dit vind je misschien ook leuk...