Film : Baby Driver (2017)

Film : Baby Driver (2017)

Gisteren heb ik de film Baby Driver (2017) gezien. In deze film worden de hoofdrollen gespeeld door Ansel Elgort als Baby, Jon Bernthal als Griff, Jon Hamm als Buddy, Eiza González als Darling, Micah Howard als Barista, Lily James als Debora, Morgan Brown als Street Preacher, Kevin Spacy als Doc, Morse Diggs als Morse Diggs, CJ Jones als Joseph, Sky Ferreira als Baby’s Mom, Lance Palmer als Baby’s Dad, Hudson Meek als Young Baby, Viviana Chavez als Diner Waitress en Hal Whiteside als Cook.

Nadat hij er in geluisd wordt om te werken voor een misdaadbaas (Kevin Spacy), moet een jonge chauffeur (Ansel Elgort) meedoen aan een verdoemde overval.
FilmTotaal.nl

Film : Baby Driver (2017)

Film : Baby Driver (2017)

Ik vond dit een goede film. Het verhaal zat goed in elkaar en werd goed uitgewerkt. Gave special effects en goede muziek doen al heel wat, maar de locaties en de acteurs en actrices zijn ook goed. Een beetje jammer dat het eind goed al goed is, maar eigenlijk kan je dat wel verwachten als je de hele film bekijkt.

Pas bij het voorbereiden van dit stukje kwam ik er achter dat Ansel Elgort de rol van Caleb had gespeeld in de films Divergent, Insurgent en Allegiant. Toch wel goed dat iemand zijn uiterlijk en voorkomen behoorlijk kan veranderen als dat gevraagd wordt in een film.

Lily James had ik wel herkend, maar pas bij het voorbereiden van dit stukje kwam ik er achter dat zij de rol van Natasha Rostova had gespeeld in de serie War & Peace. Zij is een opvallend iemand, maar kan ook heel goed acteren. Nu kwam zij over als een tiener, terwijl zij in het echte leven toch heel wat ouder is.

Deel dit:

Dit vind je misschien ook leuk...