Film : De Grote Zwaen (2015)

Ik heb gisteren de film De Grote Zwaen (2015) gezien. In deze film werden de hoofdrollen gespeeld door Peter van de Witte als Gerard, Ton Kas als Leon, Michiel Romeyn als Clyde, Ruben van der Meer als Willem, Anniek Pheifer als Lisa, René van ’t Hof als Kees, Arnoud Bos als Rechercheur Mark, Pieter Bouwman als Rein, Horace Cohen als Agent, Steef Cuijpers als Detective Edgar, Raymonde de Kuyper als Hannah, Lukas Dijkema als Lex, Eva Duijvestein als Fransien, Fred Goessens als Hans en Kees Hulst als Dennis.

Gerard F. Zwaen (Peter van de Witte) is een schrijver die midden jaren negentig één succes heeft gehad maar wiens tweede boek niet goed loopt. Hierdoor zit hij in financiële problemen en de druk daarvan blokkeert hem als schrijver. Dan lijkt een oplossing zich aan te dienen: hij treft tot zijn schrik zijn boekhouder dood aan met naast hem twee onbekende lijken en een tas vol geldbiljetten.
FilmTotaal.nl

Film : De Grote Zwaen (2015)

Film : De Grote Zwaen (2015)

Ik vind dit wel een aardige film. Het verhaal is leuk bedacht en wordt redelijk goed uitgewerkt. Ook het feit dat dit een film is over criminaliteit, iets wat niet veel in Nederland gemaakt wordt, is wel leuk. De schietscene’s zijn lekker hard en goed gefilmd. De verschillende acteurs en actrices doen ook goed hun best.

Deel dit:

Dit vind je misschien ook leuk...