Film : Downton Abbey – A New Era (2022)

Gisteren heb ik samen met Danielle de film Downton Abbey – A New Era (2022) gezien bij Kinepolis Zoetermeer. In deze film worden de hoofdrollen gespeeld door Hugh Bonneville als Robert Grantham, Jim Carter als Mr Carson, Michelle Dockery als Lady Mary, Elizabeth McGovern als Cora Grantham, Allen Leech als Tom Branson, Tuppence Middleton als Lucy Branson, Eva Samms als Marigold, Karina Samms als Marigold, Imelda Staunton als Maud Bagshaw, Fifi Hart als Sybbie, Oliver Barker als George, Zac Barker als George, Samantha Bond als Lady Rosamund, Laura Carmichaeal als Lady Edith en Penelope Wilton als Isobel Merton.

Downton Abbey: A New Era opent vertrouwd. Het weemoedige pianodeuntje sleurt je weer terug in het ultiem pittoreske Britse wereldje waar alle moderne problematiek je gedachten verlaat en je je weer lekker kunt bezighouden met de perikelen van de familie Crawley en hun bedienden.
FilmTotaal.nl

Film : Downton Abbey - A New Era (2022)

Film : Downton Abbey – A New Era (2022)

Na het zien van de serie en de film, wilden wij ook heel graag de film Downton Abbey – A New Era zien. En wij waren niet teleurgesteld.

Het verhaal was wederom goed bedacht en werd wederom zeer goed uitgewerkt middels heel goed gekozen locaties, veel authentieke auto’s en kleding en andere props. De acteurs en actrices waren ook allemaal zeer goed bezig. Het enige jammere was wel dat er heel veel verhaallijntjes verteld werden tussen veel personen en dat je eigenlijk wel de serie alsmede de eerste film gezien moest hebben om het verhaal ook maar een beetje te kunnen volgen.

Deel dit:

Dit vind je misschien ook leuk...