Film : Fantastic Beasts and Where to Find Them (2016)

Gisteren heb ik met Danielle in de Pathé bioscoop te Scheveningen de film Fantastic Beasts and Where to Find Them (2016) gezien. In deze film worden de hoofdrollen gespeeld door Eddie Redmayne als Newt Scamander, Sam Redford als Customs Official, Scott Goldman als Customs Official (voice), Tim Bentinck als Witness, Tom Clarke Hill als Photographer 2, Tristan Tait als Reporter, Colin Farrell als Graves, Matthew Sim als Photographer 1, Katherine Waterston als Tina, Samantha Morton als Mary Lou, Dan Fogler als Kowalski, Ezra Miller als Credence Barebone, Faith Wood-Blagrove als Modisty Barebone, Jenn Murray als Chastity Barebone, Ron Perlman als Gnarlack, Zoë Kravitz als Lestrange en Johnny Depp als Grindelwald.

1926. Newt Scamander (Eddie Redmayne) heeft net een wereldreis afgerond, waarin hij op zoek ging naar magische wezens. Op weg naar huis, maakt hij een tussenstop in New York, waar per ongeluk een paar magische beesten uit zijn toverkoffertje ontsnappen. Aan Newt de taak hen weer te vangen, voordat het bestaan van de toverwereld aan de dreuzels onthuld wordt.
FilmTotaal.nl

Film : Fantastic Beasts and Were to Find Them (2016)

Film : Fantastic Beasts and Were to Find Them (2016)

Na het lezen van de boeken (zie lijst hieronder) en het kijken van de films (zie lijst hieronder) over Harry Potter, geschreven door en gebaseerd op de boeken geschreven door J.K. Rowling, moesten wij wel Fantastic Beasts and Where to Find Them gaan kijken. De film is niet alleen geschreven door J.K. Rowling, maar speelt zich ook nog eens zo een vijftig jaar eerder af dan de Harry Potter films en dus worden bepaalde personen genoemd die later ook in de Harry Potter films genoemd worden of zelfs spelen en dat is wel leuk om een beetje herkenning te hebben.

Het verhaal voor de film zelf is zeer goed geschreven en wordt er goed uitgewerkt met behulp van hele goede muziek, goede acteurs en atrices en fabelachtige special effects voor niet alleen de verschillende “Fantastic Beasts”, maar ook voor de puinhopen die aangericht worden en zeker ook voor de kwade geest op het einde van de film. Ik vind dit een hele goede film en ben dan ook erg blij dat in 2018 deel 2 zal uitkomen. Ik zal ook die film zeker gaan kijken.


Boeken


Films

Deel dit:

Dit vind je misschien ook leuk...