Film : Lara (2019)

Gisteren heb ik de film Lara (2019) gezien. Deze film werd vertoond door Filmhuis Cameo Zoetermeer in de kleine zaal van het Stadstheater te Zoetermeer. In deze film worden de hoofdrollen gespeeld door Corinna Harfouch als Lara Jenkins, Tom Schilling als Viktor Jenkins, Mala Emde als Johanna, Rainer Bock als Paul Jenkins, Maria Dragus als Clara, Edin Hasanovic als Sascha Czerny, Johann von Bülow als Polizist Fauser, Mark Filatov als Tobi, Birge Schade als Rebecca, Friederike Kempter als Boutique-Verkäuferin, Barbara Philipp als Barbara, Alexander Khuon als Polizist Walter, Gudrun Ritter als Lara’s Mother, Hildegard Schroedter als Marion en Volkmar Kleinert als Prof. Reinhoffer.

Het is Lara’s (Corinna Harfouch) 60e verjaardag en ze heeft alle reden om het te vieren: vanavond geeft haar zoon Viktor (Tom Schilling) het belangrijkste pianoconcert uit zijn carrière. Lara was degene die zijn muzikale loopbaan had uitgestippeld. Toch is Viktor al weken onbereikbaar en niets wijst erop dat Lara welkom zal zijn bij zijn debuut. Zonder er verder aandacht aan te schenken koopt ze alle overgebleven kaartjes op en deelt die uit aan iedereen die ze tegenkomt.
MovieMeter.nl

Film : Lara (2019)

Film : Lara (2019)

Ik vond dit een hele goede film. Het verhaal was erg goed bedacht en wordt zeer goed uitgewerkt. Het is ook niet zo dat je aan het begin van de film alles al weet, maar door de goed gekozen opbouw, weet je pas aan het einde van de film hoe het verhaal precies in elkaar zat.

Corinna Harfouch is echt een hele goede actrice. In de verschillende scene’s brengt zij precies de juiste emoties over die benodigd zijn en daardoor wordt het heel erg geloofwaardig wat ze doet.

Deel dit:

Dit vind je misschien ook leuk...