Film : First Man (2018)

Gisteren heb ik de film First Man (2018) gezien. In deze film worden de hoofdrollen gespeeld door Ryan Gosling als Neil Armstrong, Claire Foy als Janet Armstrong, Jason Clarke als Ed White, Kyle Chandler als Deke Slayton, Corey Stoll als Buzz Aldrin, Patrick Fugit als Elliot See, Christopher Abbott als Dave Scott, Ciarán Hinds als Bob Gilruth, Olivia Hamilton als Pat White, Pablo Schreiber als James Lovell, Shea Whigham als Gus Grissom, Lukas Haas als Mike Collins, Ethan Embry als Pete Conrad, Brian d’Arcy James als Joe Walker en Cory Micheal Smith als Roger Chaffee.

Film over het leven van Neil Armstrong (Ryan Gosling), de eerste man op de maan. Voordat Armstrong astronaut werd, voerde hij 78 missies uit als piloot van een gevechtsvliegtuig. Verder werkte hij in de jaren vijftig en zestig mee bij het testen van experimentele vliegtuigen, waarna hij op een gegeven moment furore begon te maken binnen de NASA en de Apollo 11-missie mocht leiden.
FilmTotaal.nl

Film : First Man (2018)

Film : First Man (2018)

Ik vond dit een hele goede film. De film leid je letterlijk langs het leven van Neil Armstrong, maar niet op een trage of vervelende manier. Persoonlijk leed en vreugde worden afgewisseld met zakelijk falen en zakelijk succes. Hele goede acteurs en actrices, goede muziek, goede tijdsgebonden rekwisieten en hele goede special effects, maken deze film echt een genot om te kijken.

Deel dit:

Dit vind je misschien ook leuk...