TV Serie : The Coroner

Ik heb van de week een paar afleveringen gezien van de serie The Coroner. Deze serie wordt in Nederland uitgezonden doorBBC First. In deze serie worden de hoofdrollen gespeeld door Claire Goose als Jane Kennedy, Beatie Edney als Judith Kennedy, Grace Hogg-Robinson als Beth Kennedy, Matt Bardock als DS Davey Higgins, Ivan Kaye als Mick Sturrock en Oliver Gomm als Clint Holman.

In The Coroner zien we hoe Jane Kennedy (Claire Goose) na een mislukte relatie met haar dochter Beth (Grace Hogg-Robinson) weer terugkeert naar haar geboortedorp, waar haar moeder Judith (Beatie Edney) woont met haar vriend Mick (Ivan Kaye) die eigenaar van de pub is. Jane gaat aan de slag als lijkschouwer en moet dan samenwerken met Davey Higgins (Matt Bardock), de jongen die haar hart heeft gebroken en die nu detective is. Samen moeten ze verschillende misdaden oplossen.

The Coroner

The Coroner

Ik vind dit een hele goede serie. Het verhaal is verrassend nieuw en wordt zeer goed uitgevoerd door erg fraaie locaties, goede verhaallijnen, sterke acteurs en actrices en goede muziek. Vooral de mix van werk en persoonlijke zaken vind ik in deze serie erg goed.

Wat mij betreft is dit dan ook een hele goede uitbreiding op onderstaande lijst.


Onderstaande series heb ik al gezien, welke uitgezonden zijn door BBC First.

Deel dit:

Dit vind je misschien ook leuk...