Film : Allegiant (2016)

Afgelopen Zondag heb ik met Danielle de film Allegiant (2016) gezien. In deze film worden de hoofdrollen gespeeld door Shailene Woodley als Tris, Theo James als Four, Naomi Watts als Evelyn, Octavia Spencer als Johanna, Jeff Daniels als David, Zoë Kravitz als Christina, Ansel Elgort als Caleb, Miles Teller als Peter, Kelynan Lonsdale als Uriah, Daniel Dae Kim als Jack Kang, Maggie Q als Tori, Bill Skarsgård als Matthew, Jonny Weston als Edgar, Nadia Hilker als Nita en Andy Bean als Romit.

In Allegiant moet Tris (Shailene Woodley) samen met Four (Theo James) ontsnappen aan de muur die om Chicago heen ligt. Daar ontdekt ze de schokkende waarheid over de wereld die om hen heen ligt.
FilmTotaal.nl

Film : Allegiant (2016)

Film : Allegiant (2016)

Na het zien van Divergent en Insurgent, wilde ik ook graag Allegiant zien.

Alhoewel het verhaal van de film wel in orde is en goed uitgewerkt wordt met spectaculaire special effects, geluid, goed gekozen locaties en goede acteurs begint het nu wel een beetje vervelend te worden dat het verhaal weer niet af is. En nu ik op internet kijk, zal het verhaal qua film waarschijnlijk wel nooit afgerond worden. Toch wel jammer …

Deel dit:

Dit vind je misschien ook leuk...