Film : Trading Places (1983)

Gisteren heb ik same met Danielle de film Trading Places (1983) gezien. In deze film worden de hoofdrollen gespeeld door Eddie Murphy als Billy Ray Valentine, Dan Aykroyd als Louis Winthorpe III, Ralph Bellamy als Randolph Duke, Don Ameche als Mortimer Duke, Denholm Elliott als Coleman, Kristin Holby als Penelope Witherspoon, Paul Gleason als Clarence Beeks, Jamie Lee Curtis als Ophelia, Ron Taylor als Big Black Guy, James D. Turner als Even Bigger Black Guy, P. Jay Sidney als Heritage Club Doorman, Avon Long als Ezra, Tom Mardirosian als Officer Pantuzzi, Charles Brown als Officer Reynolds en Robert Curtis Brown als Todd.

Billy Ray Valentine (Eddie Murphy) en Louis Winthorpe III (Dan Aykroyd) zijn gedwongen om met elkaar van levensstijl te wisselen als gevolg van een weddenschap tussen twee rijke broers (Ralph Bellamy en Don Ameche). Het succes van Billy Ray Valentine en het verval van Louis Winthorpe III zorgt voor een complete chaos.
FilmTotaal.nl

Trading Places (1983)

Trading Places (1983)

Ik vind dit een hele goede film en niet in de laatste plaats doordat er door de hele film heen erg goede muziek gebruikt is. Het verhaal is echter ook zeer goed en wordt heel erg goed uitgewerkt middels hele goede acteurs en actrices, perfecte locaties en hele grappige situaties. Je zou ook bijna niet zeggen dat deze film al vijfendertig jaar oud is.

Deel dit:

Dit vind je misschien ook leuk...