(TV) Serie : Bloodlands

Gisteren heb ik samen met Danielle de eerste twee afleveringen gezien van de serie Bloodlands. Deze serie wordt in Nederland uitgezonden door NPO 2. In deze serie worden de hoofdrollen gespeeld door James Nesbitt als Tom Brannick, Charlene McKenna als Niamh McGovern, Lorcan Cranitch als Jackie Twomey, Lisa Dwan als Tori Matthews, Lola Petticrew als Izzy Brannick, Chris Walley als Birdy en Peter Ballance als Pat Keenan.

Als een prominent ex-IRA-lid verdwijnt, is het aan inspecteur Tom Brannick (James Nesbitt) en zijn brigadier Niamh McGovern (Charlene McKenna) om hem terug te vinden voor de onrust te hoog oploopt. Er blijkt ineens een link te zijn met een ruim twintig jaar oude zaak, die zeker voor Brannick heel gevoelig ligt.

(TV) Serie : Bloodlands

(TV) Serie : Bloodlands

Ik vind dit een hele goede serie. Wat een geweldig verhaal en wat wordt het goed uitgewerkt. Hele goede acteurs en actrices maken dat je vanaf het begin in de serie zit en deze eigenlijk direct wil binge watchen. En wat komen er toch kwalitatief goede series uit het Verenigd Koninkrijk.

Deel dit:

Dit vind je misschien ook leuk...