Film : The Avengers (2012)

Gisteren heb ik de film The Avengers (2012) gezien. In deze film worden de hoofdrollen gespeeld door Robert Downey Jr. als Tony Stark / Iron Man, Chris Evans als Steve Rogers / Captain America, Mark Ruffalo als Bruce Banner / The Hulk, Chris Hemsworth als Thor, Scarlett Johansson als Natasha Romanoff / Black Widow, Jeremy Renner als Clint Barton / Hawkeye, Tom Hiddleston als Loki, Clark Gregg als Agent Phil Coulson, Cobie Smulders als Agent Maria Hill, Stellan Skarsgård als Selvig, Samuel L. Jackson als Nick Fury, Gwyneth Paltrow als Pepper Potts, Paul Bettany als Jarvis (Voice), Alexis Denisof als The Other en Tina Benko als NASA Scientist.

Nick Fury (Samuel L. Jackson), de directeur van S.H.I.E.L.D., verzamelt een groep superhelden, waaronder Iron Man (Robert Downey Jr.), Thor (Chris Hemsworth), Captain America (Chris Evans), Black Widow (Scarlett Johansson) en The Hulk (Mark Ruffalo) om te strijden tegen Thor’S broer Loki (Tom Hiddleston), die weer op Aarde is beland en erop uit is die te veroveren.
FilmTotaal.nl

Film : The Avengers (2012)

Film : The Avengers (2012)

Na het zien van de series Agent Carter en Agents of S.H.I.E.L.D. en de films Captain America and The Winter Soldier en Guardians of the Galaxy kon ik niet anders dan The Avengers kijken en wat ben ik blij dat ik de film gekeken heb.

Het verhaal is vrij dun, maar wordt meesterlijk uitgevoerd. Eerst leer je alle hoofdrolspelers kennen en pas na een uur gaat de actie echt van start en wat een actie. Alles kan en mag kapot en soms ziet dat er iets minder realistisch uit dan andere momenten, maar eigenlijk maakt dat niet uit. En natuurlijk is het vrij ongeloofwaardig dat een klein aantal superhelden het tegen heel veel vijanderen kan opnemen, maar de spectaculaire vechtscene’s maken meer dan goed.

Deel dit:

Dit vind je misschien ook leuk...