Film : Guardians of the Galaxy (2014)

Ik heb eergisteren de film Guardians of the Galaxy (2014) gezien. In deze film worden de hoofdrollen gespeeld door Chris Pratt als Peter Quill, Zoe Saldana als Gamora, Dave Bautista als Drax, Vin Diesel als Groot (Voice), Bradley Cooper als Rocket (Voice), Lee Pace als Ronan, Michael Rooker als Yondu Udonta, Karen Gillan als Nebula, Djimon Hounsou als Korath, John C. Reilly als Corpsman Dey, als Nova Prime, Benicio Del Toro als The Collector, Laura Haddock als Meredith Quill, Sean Gunn als Kraglin/On Set Rocket en Peter Serafinowicz als Denarian Saal.

In MarvelsGuardians of the Galaxy” breidt het Marvel Filmuniversum uit tot het hele heelal. Daar wordt onverbiddelijk jacht gemaakt op de onbezonnen avonturier Peter Quill (Chris Pratt) die een geheimzinnige bol heeft gestolen. Maar Ronan (Lee Pace), een machtige slechterik met plannen die het hele universum in gevaar dreigen te brengen, heeft zijn zinnen op de bol gezet. Om uit handen te blijven van de volhardende Ronan zit er voor Peter niets anders op dan een ongemakkelijke wapenstilstand aan te gaan met een viertal uiteenlopende vreemde vogels; Rocket (Bradley Cooper), een wapendragende wasbeer, Groot (Vin Diesel), een boommens, de dodelijke en mysterieuze Gamora (Zoe Saldana) en de door wraak gedreven Drax the Destroyer (Dave Bautista).
FilmTotaal.nl

Film : Guardians_of_the_galaxy (2014)

Film : Guardians_of_the_galaxy (2014)

Na het zien van de series Agent Carter en Agents of S.H.I.E.L.D. en de film Captain America – The Winter Soldier, twijfelde ik niet om de film Guardians of the Galaxy te gaan kijken.

Ik moet zeggen dat ik de film Guardians of the Galaxy fantastisch vind. Hele gave special effects en hele mooie muziek maken de film tot een genot om naar te kijken. Het verhaal is goed opgezet en wordt zeer goed uitgewerkt. Ook leuk is dat er best wel veel bekende acteurs en actrices mee doen.

Deel dit:

Dit vind je misschien ook leuk...