TV Serie : The Lawyer (Advokaten)

Ik heb gisteren de eerste aflevering van de serie The Lawyer (Advokaten) gezien. Deze serie wordt in Nederland uitgezonden door Canvas. De hoofdrollen in deze serie worden gespeel door Alexander Karim als Frank Nordling, Malin Buska als Sara Khalil, Thomas Bo Larsen als Thomas Waldman, Nicolaj Kopernikus als Svend-Erik Wisén, Johannes Lassen als Markos, Sara Hjort Ditlevsen als Therese Waldman en Liv Mjönes als Patricia.

Na de moord op hun ouders groeiden Frank (Alexander Karim) en zijn adoptiezus Sara (Malin Buska) gescheiden op in twee aparte pleeggezinnen. Frank is intussen een ambitieuze, onkreukbare advocaat geworden. Sara trad in de voetsporen van haar vader en werd politieagente, ondanks haar heroïneverslaving als gevolg van het verlies van het hoederecht over haar zoontje. Haar grootste verslaving is echter de zoektocht naar de moordenaar van haar ouders. Ze schakelt een weifelende Frank in wanneer ze een mogelijke verdachte te pakken krijgt. Maar nadat die vermoord wordt en Sara gewond geraakt, besluit ook Frank ten volle voor de waarheid te gaan.

TV Serie : The Lawyer

TV Serie : The Lawyer

Ik vind dit een goede serie. Het verhaal is zeer goed bedacht en wordt heel erg goed uitgewerkt met behulp van heel goed gemaakte flashbacks. De locaties zijn ook zeer goed gekozen, de muziek ligt goed in het gehoor en stoort niet en de acteurs en actrices zijn ook goed bezig. Dit is echt de zoveelste serie uit Scandinavië die ik goed vind en dat bewijst maar weer eens hoeveel goede series daar gemaakt worden.

Johannes Lassen had ik kort geleden al gezien als Philip Nørgaard in de serie Below The Surface (Gidseltagningen).

Deel dit:

Dit vind je misschien ook leuk...