Film : Mannenharten (2013)

Gisteren heb ik samen met Danielle de film Mannenharten (2013) gezien. Deze film werd aangeboden door KPN via hun Interactieve Televisie. In deze film worden de hoofdrollen gespeeld door Katja Herbers als Nicole, Barry Atsma als Dennis, Hadewych Minis als Laura, Daan Schuurmans als Tim, Georgina Verbaan als Susanne, Mimi Ferrer als Dokter, Kim Feenstra als Naomi, Eric Kabongo als VIP Guest, Jeroen Spitzenberger als Wouter, Liliane de Vries als Maria, Sanne Vogel als Brigitte, Fabian Jansen als Niels, Jon van Eerd als Roy Berger, Loek Peters en Ton Kas.

Het verhaal van zes stadse mannen in een sportschool, op een keerpunt in hun leven. Ze zijn op zoek naar hun plek in het leven en naar degene die ze aan hun zijde willen. Verbonden door de uren waarin ze zich in het zweet werken, leren we ze allemaal kennen. Bijvoorbeeld het verlegen type (Fabian Jansen), zoekend naar een vrouw voor het leven. Of de man die al jaren bezet is (Jeroen Spitzenberger), maar in paniek raakt door zijn naderende vaderschap.
FilmTotaal.nl

Film : Mannenharten (2013)

Film : Mannenharten (2013)

Ik vind dit een goede film. Het verhaal is jammer genoeg een beetje dun, maar wordt wel goed uitgebeeld door de verschillende acteurs en actrices. Ook de locaties zijn zeer goed gekozen. Eindelijk eens een romantische film waarbij het aan het einde niet goed is voor iedereen.

Deel dit:

Dit vind je misschien ook leuk...