Film : Mustang (2015)

Gisteravond heb ik de film Mustang (2015) gezien.
In deze film worden de hoofdrollen gespeeld door
Günes Sensoy als Lale, Doga Zeynep Doguslu als Nur, Tugba Sunguroglu als Selma, Elit Iscan als Sonay, Nihal G. Koldas als The Grandmother, Ayberk Pekcan als Erol, Bahar Kerimoglu als Dilek, Burak Yigit als Yasin, Erol Afsin als Osman, Suzanne Marrot als Aunt Hanife, Serife Kara als The Great-Aunt, Aynur Komecoglu als Aunt Emine, Sevval Aydin als Erin en Enes Sürüm als Ekin.

Het is zomervakantie. Uitgelaten lopen de zussen van school naar huis. Onderweg spelen de vijf meiden op het strand met wat jongens uit het dorp. In het water klimmen de meiden om beurten op de schouders van de jongens en proberen ze elkaar het water in te duwen. Zij zien het als onschuldig vermaak. Maar wanneer hun oma en oom hierover worden getipt door dorpsbewoners verandert het leven van de zussen volledig. Hun vrijheid wordt steeds meer ingebonden en de familie begint met het maken van huwelijksplannen. Samen vechten de zussen terug, maar wie zal uiteindelijk aan het langste eind trekken?
FilmTotaal.nl

Film : Mustang (2015)

Film : Mustang (2015)

Ik vond dit een hele aangrijpende film. Het verhaal komt echt binnen … Er is ook best wel goed acteerwerk van de diverse actrices en acteurs. Vooral de vijf zussen zijn heel erg goed bezig en je krijgt echt medelijden met hen. Ook door de gekozen locaties is deze film heel erg goed geworden.

Deel dit:

Dit vind je misschien ook leuk...