Film : The Adjustment Bureau (2011)

Gisteren hebben Danielle en ik de film The Adjustment Bureau (2011) gezien. In deze film worden de hoofdrollen gespeeld door Matt Damon als David Norris, Emily Blunt als Elise Sellas, Michael Kelly als Charlie Traynor, Anthony Mackie als Harry Mitchell, John Slattery als Richardson, Donnie Keshawarz als Donaldson, Terence Stamp als Thompson, Chuck Scarborough als Chuck Scarborough, Jon Stewart als Jon Stewart, Gregory P. Hitchen als U.S. Coast Guard Officer, Darrell Lenormand als Upstate Farmer, Michael Bloomberg als Mayor Michael R. Bloomberg, Kar als Political Consultant, RJ Konner als Political Consultant en Susan D. Michaels als Reporter.

In The Adjustment Bureau speelt Matt Damon de rol van David Norris, een charismatische praatjesmaker en politicus. Hij lijkt de geschikte man om ooit een grootse, politieke carrière uit te bouwen. Op een dag ontmoet hij de mysterieuze en beeldschone balletdanseres Elise Sellas (Emily Blunt), maar door enkele bizarre omstandigheden geraakt hun relatie nooit van de grond. Hij vermoedt dat er iets of iemand probeert om hen uit elkaar te houden.
FilmTotaal.nl

The Adjustment Bureau (2011)

The Adjustment Bureau (2011)

Ik vind dit een hele goede film. Het verhaal is briljant bedacht en wordt er goed uitgevoerd middels hele goede acteurs en actrices, hele goede locaties en hele gave special effects.

Uiteraard kan je ook zeggen dat de film laat zien dat je leven al lang van te voren bepaald is en dat je eigenlijk geef keus hebt in hoe je je leven leeft, maar dat als je echt wilt en echt voor je keuzes gaat het ook kan.

Al met al is dit wel een film die ik kan aanraden. De romantiek is niet overdreven aanwezig en de rest van het verhaal is ook niet echt te thrillerachtig. Gewoon een goede film.

Deel dit:

Dit vind je misschien ook leuk...