(TV) Serie : Battlestar Galactica (TV Mini Series)

Gisteren heb ik de serie Battlestar Galactica (TV Mini Series) gekeken. Deze serie is in Nederland te bekijken bij Prime Video. In deze serie worden de hoofdrollen gespeeld door Edward James Olmos als Commander Adama, Mary McDonnell als President Laura Roslin, Katee Sackhoff als Kara ‘Starbuck’ Thrace, Jamie Bamber als Lee ‘Apollo’ Adama, James Callis als Gaius Baltar, Tricia Helfer als Number Six, Callum Keith Rennie als Leoben Conoy, Grace Park als Lt. Sharon ‘Boomer’ Valerii en Michael Hogan als Col. Tigh.

Mini-serie gebaseerd op de originele Battlestar Gallactica serie. Ook dit keer is een ‘Rag-tag fugitive fleet’ op de vlucht door de ruimte. Als de Cylons na een afwezigheid van 40 jaar terugkeren om de mens uit te roeien besluit de als enige overgebleven Battleship, de ‘Galactica’, na de destructie van de twaalf kolonieën, op zoek te gaan naar de verloren gewaande dertiende kolonie bekend als de Aarde.
FilmTotaal.nl

(TV) Serie : Battlestar Galactica (TV Mini Series)

(TV) Serie : Battlestar Galactica (TV Mini Series)

Ik vond dit een hele goede serie. Zeker in aanloop naar het kijken van Battelestar Galactica, vier seizoenen van goede Science Fiction. De special effects waren niet altijd even goed uitgevoerd, maar voor de rest was het toch wel genieten van een leuke serie.

Deel dit:

Dit vind je misschien ook leuk...