Boek : Camilla Läckberg – Leeuwentemmer

Afgelopen weekend heb ik het boek Leeuwentemmer gelezen. Dit boek is geschreven door Camilla Läckberg.

In Leeuwentemmer, het nieuwe boek van Camilla Läckberg houdt de winter Fjällbacka in zijn greep. Inspecteur Patrik Hedström en zijn team zijn bezig met een vermissingszaak van een jong meisje, Victoria, die in een stroomversnelling raakt als ze gevonden wordt. Haar verwondingen laten zien dat ze ernstig is verminkt. Patrik vermoedt een verband met andere verdwijningen en hij moet alles op alles zetten om andere meisjes eenzelfde lot te besparen.

Tegelijkertijd verdiept Erika zich in een oude zaak, een familietragedie die eindigde met de dood van de echtgenoot. Ze probeert uit te zoeken wat er is gebeurd. Het lijkt erop dat het verleden zijn schaduw op het heden werpt.

Camilla Läckberg - Leeuwentemmer

Camilla Läckberg – Leeuwentemmer

Nu heb ik dan alle boeken in de Patrik Hedström en Erica Falck reeks gelezen, zie ook onderstaande lijst.

Ik moet zeggen – en dat ik heb al vaker gedaan – dat Camilla Läckberg echt een hele goede schrijfster is. Ze weet meesterlijk meerdere verhaallijnen door elkaar heen te weven en deze in de laatste paar hoofdstukken van een boek bij elkaar te laten komen. En dan nog weet ze het ook nog mogelijk te maken dat pas in het laatste hoofdstuk, de laatste alinea, echt helemaal duidelijk wordt hoe het nu eigenlijk zit.

Ik ben nu het boek Sneeuwstorm en amandelgeur aan het lezen, en dat is ook al veelbelovend begonnen.


Alle boeken geschreven door Camilla Läckberg in de Patrick Hedström en Erica Falck reeks:

Deel dit:

Dit vind je misschien ook leuk...