Film : The Handmaid’s Tale (1990)

Gisteren heb ik de film The Handmaid’s Tale (1990) gezien. Deze film is in Nederland te bekijken bij Videoland. In deze film worden de hoofdrollen gespeeld door Natasha Richardson als Kate, Faye Dunaway als Serena Joy, Aidan Quinn als Nick, Elizabeth McGovern als Moira, Victoria Tennant als Aunt Lydia, Robert Duvall als Commander, Blanche Baker als Ofglen, Traci Lind als Ofwarren / Janine, Zoey Wilson als Aunt Helena, Kahtryn Doby als Aunt Elizabeth, Reiner Schöne als Luke, Lucia Hartpeng als Cora, Karma Ibsen Riley als Aunt Sara, Lucile McIntyre als Rita en Gary Bullock als Officer on Bus.

Het land van Gilead, 21e eeuw. Het menselijk ras staat op uitsterven. Vruchtbare vrouwen worden opgeleid tot broedmachines. Ontsnappen lijkt onmogelijk. Totdat de moedige weduwe Kate (Natasha Richardson) een slim plan bedenkt en steun krijgt uit onverwachte hoek.
MovieMeter.nl

Film : The Handmaid's Tale (1990)

Film : The Handmaid’s Tale (1990)

Na het zien van de serie, wilde ik ook graag de film zien.

En ook al is de film goed opgezet met goed gekozen locaties, goede acteurs en actrices, goede muziek en goede auto’s etc., toch is het jammer dat je na het kijken van de film met veel vragen blijft zitten, die in de serie uiteindelijk worden beantwoord.

Deel dit:

Dit vind je misschien ook leuk...