Film : The Aeronauts (2019)

Gisteren heb ik de film The Aeronauts (2019) gezien. Deze film is in Nederland te streamen bij Prime Video. In deze film worden de hoofdrollen gespeeld door Felicity Jones als Amelia Wren, Vincent Perez als Pierre Rennes, Phoebe Fox als Antonia, Lewin Lloyd als Charlie, Himesh Patel als John Trew, Eddie Redmayne als James Glaisher, Robert Glenister als Ned Chambers, Tim McInnerny als Airy, Thomas Arnold als Charles Green, Tom Courtenay als Arthur Glaisher, Anne Reid als Ethel Glaisher, Lisa Jackson als Poppy, Rebecca Front als Aunt Frances, Elsa Alili als Antonia’s Daughter en Connie Price als Antonia’s Daughter.

Het lijkt een haast onmogelijke combinatie zo hoog in de lucht van de biopic The Aeronauts. Maar schijn bedriegt. Nadat de ballon onder veel belangstelling is opgestegen veegt Amelia Wren (Felicity Jones) de schmink van haar gezicht, trekt ze haar ongemakkelijke kleren uit en dropt het hondje over de reling. Ze heeft het trauma van haar overleden echtgenoot met wie ze het luchtruim onveilig maakte nog nauwelijks een plek gegeven. De twee luchtvaarders wacht een avontuur van anderhalf uur op kilometers hoogte waarbij de elementen uiterst verraderlijk kunnen zijn en de techniek nog niet zo ver gevorderd is om een veilige terugtocht te kunnen garanderen.
FilmTotaal.nl

Film : The Aeronauts (2019)

Film : The Aeronauts (2019)

Ik vond dit een goede film. Het verhaal is goed bedacht, maar toch ook nog gebaseerd op waar gebeurde feiten, en wordt zeer goed uitgewerkt. Goed gekozen locaties, hele fraaie special effects en goede muziek, maken dat je je niet verveelt tijdens deze film. En het acteerwerk van de diverse acteurs en actrices vond ik ook erg goed. Ik vond ook zeker alle scene’s over de luchtballon hoog in de lucht heel erg indrukwekkend.

Deel dit:

Dit vind je misschien ook leuk...