Film : The Age of Adeline (2015)

Vandaag heb ik de film The Age of Adeline (2015) gezien. In deze film worden de hoofdrollen gespeeld door Blake Lively als Adaline Bowman, Michiel Huisman als Ellis Jones, Harrison Ford als William Jones, Ellen Burstyn als Flemming, Kathy Baker als Kathy Jones, Amanda Crew als Kikki Jones, Lynda Boyd als Regan, Hugh Ross als Narrator, Richard Harmon als Tony, Fulvio Cecere als Cab Driver, Anjali Jay als Cora, Hiro Kanagawa als Kenneth, Peter J. Gray als Clarence James Prescott, Izabel Pearce als Flemming (Age 5) en Cate Richardson als Flemming (Age 20).

Deze film gaat over Adaline Bowman (Blake Lively), een vrouw die sinds een bizar ongeluk in 1937 nooit een dag ouder is geworden. Anno 2015 ziet ze er nog steeds als 29-jarige uit, wat alsmaar meer aan haar begint te vreten. Zeker als ze de knappe miljonair Ellis Jones (Michiel Huisman) ontmoet.

Film : The Age of Adaline (2015)

Film : The Age of Adaline (2015)

Ik vind dit een goede film. Het verhaal is goed bedacht en wordt zeer goed uitgewerkt met behulp van heel goed gekozen locaties, hele goede acteurs en actrices en zeer goede muziek. Het idee dat een mens langer kan leven dan normaal, is al vaak geprobeerd, maar nog niet met een romantische invalshoek erbij. Ik vind het geslaagd. Het enige kleine minpuntje vind ik dat de veroorzaker van het tweede ongeluk gewoon wegrijd en dat daar verder niets meer over verteld wordt, maar wellicht is het maar beter ook want dat hoor niet in dit verhaal.

Deel dit:

Dit vind je misschien ook leuk...