TV Serie : The Whispers

Ik heb gisteren de eerste aflevering van de serie The Whispers gezien. Deze serie is in Nederland beschikbaar via On Demand van KPN. In deze serie worden de hoofdrollen gespeeld door Lily Rabe als Claire Bennigan, Barry Sloane als Wes Lawrence, Milo Ventimiglia als Sean Bennigan, Derek Webster als Jessup Rollins, Kylie Rogers als Minx Lawrence, Kyle Breitkopf als Henry Bennigan en Kristen Connolly als Lena.

Aliens bevinden zich onder ons op aarde en hebben het gemunt op onze kinderen. In hun onwetendheid helpen de kinderen de onbekende vijand, dat terwijl de tijd voor de mensheid begint te dringen.

TV Serie : The Whispers

TV Serie : The Whispers

Ik vind dit een hele goede serie en in de eerste plaats omdat in de eerste aflevering niet iets direct te zien is van de genoemde Aliens. Hooguit zie je zaken die raar en onverklaarbaar zijn, maar daar blijft het dan wel bij.

Het verhaal is een beetje gruwelijk, want kinderen die hun ouders wat aan willen doen of aan doen, omdat ze te horen krijgen, is niet echt fijn, maar de uitwerking is verder wel goed. Goede acteurs en actrices, goede lokaties en goede muziek maken dit een serie die ik zeker snel ga afkijken.

Deel dit:

Dit vind je misschien ook leuk...