Film : The Maze Runner (2014)

Gisteren heb ik de film The Maze Runner gezien. In deze film worden de hoofdrollen gespeeld door Dylan O’Brien als Thomas, Aml Ameen als Alby, Ki Hong Lee als Minho, Blake Cooper als Chuck, Thomas Brodie-Sangster als Newt, Will Poulter als Gally, Dexter Darden als Frypan, Kaya Scodelario als Teresa, Chris Sheffield als Ben, Joe Adler als Zart, Alexander Flores als Winston, Jacob Lattimore als Jeff, Randall D. Cunningham als Clint, Patricia Clarkson als Ava Paige en Don McManus als Masked Man.

Thomas (Dylan O’Brien) is een tiener die wakker wordt in een complex en constant veranderend doolhof. Hij en een aantal andere jongens hebben de taak om een werkende samenleving te creëren en een uitweg te vinden.
FilmTotaal.nl

Film : The Maze Runner (2014)

Film : The Maze Runner (2014)

Gebaseerd op het boek The Maze Runner, geschreven door James Dashner, was dit een film die ik heel graag wilde zien en ik moet zeggen dat ik niet teleurgesteld ben.

Het begon al in de openingsscene waarin je heel erg gaat meevoelen met Thomas. De scene is dusdanig goed gefilmd dat je echt de beweging van de lift voelt. Als daarna de lift stilhoudt en Thomas geconfronteerd wordt met de nieuwe wereld waar hij in terecht gekomen is, dan voel je zelf ook de wanhoop die Dylan O’Brien zo heel goed laat zien. Daarna wordt de film alleen nog maar beter. Eerst de strijd die Thomas moet voeren om zijn geheugen terug te krijgen en een plaats te veroveren in de groep jongens. Daarna de lange weg die gevolgd moet gaan worden om door het doolhof naar een uitgang te komen.

De special effects zijn zeer goed in deze film, alsmede het acteren van de diverse acteurs en actrices.

Deel dit:

Dit vind je misschien ook leuk...