Film : Thirteen Lives (2022)

Gisteren heb ik de film Thirteen Lives (2022) gezien. Deze film is in Nederland te bekijken via Prime Video. In deze film worden de hoofdrollen gespeeld door Viggo Mortensen als Rick Stanton, Colin Farrell als John Volanthen, Joel Edgerton als Harry Harris, Tom Bateman als Chris Jewell, Paul Gleeson als Jason Mallinson, Girati Sugiyama als Lek, Teeradon Supapunpinyo als Coach, Pasakorn Hoyhon als Chai, Tantat Srita als Arm, Nophand Boonyai als Thanet Natisri, Koakuson Sorapap als Aat, Sukniran Sukcharoen als Poom, Ensai O’Haire als Decha, Thanthapthai Chanin als Dew en Achi Jinapanyo als Prem.

‘Thirteen Lives’, geregisseerd door Ron Howard, vertelt het waargebeurde verhaal van de wereldwijde reddingsactie van een Thais voetbalteam dat tijdens een onverwachte regenbui vast kwam te zitten in de Tham Luang grot. Geconfronteerd met onoverkomelijke problemen, zal een team van ’s werelds meest ervaren en ervaren duikers – bij uitstek ervaren in het navigeren door het wirwar van ondergelopen, smalle grot tunnels – samen met Thaise troepen en meer dan 10.000 vrijwilligers een benauwende redding van de twaalf jongens en hun coach uitvoeren. Met een ongelofelijke inzet en terwijl de hele wereld meekijkt, begint de groep aan hun meest uitdagende reddingsactie ooit, waarbij ze de tomeloze kracht van de menselijke geest laten zien.
FilmTotaal.nl

Film : Thirteen Lives (2022)

Film : Thirteen Lives (2022)

Ik vind dit een hele indrukwekkende film. Gebaseerd op ware gebeurtenissen is het aangrijpend om te zien hoeveel mensen in actie komen als er dertien jongens in een grot vast komen te zitten na hevige regenval. Vrijwilligers die zorgen dat er geen regenwater in de grot terecht komt, maar ook vrijwilligers die gaan duiken in de grot en met een uitzonderlijk plan komen om de jongens te redden. Je ziet ook dat de jongens in kwestie mentaal heel erg sterk waren, want ze hebben allemaal veel dagen in de grot, zonder eten en drinken, overleefd, totdat de eerste duikers hen gevonden hadden.

Dit is echt een must see !!!

Deel dit:

Dit vind je misschien ook leuk...