TV Serie : La Casa de Papel

Gisteren heb ik een aflevering gezien van de serie La Casa del Papel. Deze serie is in Nederland te bekijken bij Netflix. In deze serie worden de hoofdrollen gespeeld door Úrsula Corberó als Tokio, Álvaro Morte als El Professor, Itziar Ituño als Raquel Murillo, Pedro Alonso als Berlín, Miguel Herrán als Río, Jaime Lorente als Denver, Esther Acebo als Mónica Gaztambide, Enrique Arce als Arturo Román en Darko Peric als Helsinki.

Acht dieven sluiten zichzelf en hun gijzelaars op in de Koninklijke Munt van Spanje terwijl het criminele meesterbrein El Professor (Álvaro Morte) de politie manipuleert om zijn plan uit te voeren.

TV Serie : Le Casa del Papel

TV Serie : Le Casa del Papel

Ik vind dit een hele goede serie. Je zit meteen volledig in het verhaal en per aflevering krijg je ook steeds meer inzicht in de verschillende hoofdrolspelers. Het verhaal is erg goed bedacht en wordt zeer goed uitgewerkt. De verschillende acteurs en actrices zijn echt heel goed. Ik ben blij dat er voorlopig vier seizoenen, vier delen, te bekijken zijn bij Netflix, want dan ben ik voorlopig lekker bezig.

Deel dit:

Dit vind je misschien ook leuk...