TV Serie : Safe House

Afgelopen Zaterdag heb ik met Danielle het hele 1e seizoen van de serie Safe House gezien. Deze serie werd in Nederland uitgezonden door NPO. In deze serie worden de hoofdrollen gespeeld door Christopher Eccleston als Robert, Marsha Tomason als Katy, Paterson Joseph als Mark, Jason Merrells als David, Nicola Stephenson als Ali, Christine Tremarco als Becky, Peter Ferdinando als Michael, James Burrows als Sam, Harriet Cains als Louisa, Isabelle Estelle Corbusier, Kelly Harrison als Susan en Max True als Joe.

Nadat onder zijn hoede een getuige is doodgeschoten, besluit voormalig politieman Robert (Christopher Eccleston) samen met zijn vrouw Katy (Marsha Tomason) een Bed and Breakfast in het Lake District te beginnen. Maar als zijn vroegere baas en vriend Mark (Paterson Joseph) vraagt of hij zijn B&B beschikbaar wil stellen voor een opgejaagde familie, stemt Robert hiermee in. Vooral omdat hij de fouten die hij in het verleden heeft gemaakt, wil goedmaken. Zijn B&B wordt hierdoor een safe house. Al snel blijkt dit vluchthuis toch niet zo veilig als gedacht. Niet voor de familie en zeker niet voor Robert.

TV Serie : Safe House

TV Serie : Safe House

Ik vind dit een hele goede serie die ook moeiteloos past in het hoge niveau dat, wat mij betreft, hoort bij de NPO Detectives.

Het verhaal is zeer goed opgezet en bevat eigenlijk drie verhalen die tegelijkertijd uitgewerkt worden. Deze verhalen zijn behoorlijk met elkaar verweven en worden toch nog heel goed verwoord. Goede locaties, mooie muziek en goede acteurs en actrices zorgen er voor dat dit echt een hele goede serie is.

Deel dit:

Dit vind je misschien ook leuk...