(TV) Serie : The Boys

Gisteren heb ik twee afleveringen gezien van de serie The Boys. Deze serie wordt in Nederland uitgezonden door Prime Video. In deze serie worden de hoofdrollen gespeeld door Karl Urban als Billy Butcher, Jack Quaid als Hughie Campbell, Anthony Starr als Homelander, Erin Moriarty als Annie January, Dominique McElligott als Queen Mave, Jessie T. Usher als A-Train, Laz Alonso als Mother’s Milk, Chace Crawford als The Deep, Tomer Capon als Frenchie, Karen Fukuhara als Kimiko Miyashiro en Nathan Mitchell als Black Noir.

“The Boys” is een oneerbiedige kijk op wat er gebeurt als superhelden, zo populair als beroemdheden, zo invloedrijk als politici en aanbeden als goden, hun superkrachten misbruiken, in plaats van er iets goeds mee doen. De machtelozen nemen het op tegen de supermachtigen.

(TV) Serie : The Boys

(TV) Serie : The Boys

Na het zien van The Tick, was ik toch wel erg nieuwsgierig naar The Boys.

Ik vind The Boys een leuke serie. Er is duidelijk niet beknibbeld op budget, want er zijn behoorlijk veel en gave special effects gebruikt. Het verhaal is ook uniek. Superhelden die hun superkrachten misbruiken en een geldmachine geworden zijn.

Ik ben dan ook erg benieuwd naar de de rest van de serie.

Deel dit:

Dit vind je misschien ook leuk...