(TV) Serie : Z Nation

Gisteren heb ik een aflevering gezien van de serie Z Nation. Deze serie is in Nederland te bekijken bij Netflix. In deze serie worden de hoofdrollen gespeeld door Russell Hodgkinson als Doc, Nat Zang als 10K, Keith Allan als Murphy, Kellita Smith als Lt. Roberta Warren, Anastasia Baranova als Addison ‘Addy’ Carver, DJ Qualls als Citizen Z en Pisay Pao als Cassandra.

Een team begint aan een gevaarlijke missie: het vervoert de man Murphy (Keith Allan) die een dodelijk zombievirus heeft overleefd, in de hoop dat hij een vaccin kan helpen ontwikkelen.

(TV) Serie : Z Nation

(TV) Serie : Z Nation

Na het zien van de films 28 Weeks Later, Super 8, Zombidi, World War Z en de series The Walking Dead (The Walking Dead Webisodes) en iZombie, wilde ik graag weer iets meer over Zombies kijken en toen heb ik voor Z Nation gekozen.

Ik twijfel nog een beetje of het wel een goede serie gaat worden, want de special effects zijn niet goed genoeg. Het verhaal is wel goed genoeg, maar wordt in de eerste aflevering behoorlijk afgeraffeld, maar ik ga de serie een kans geven om mij te overtuigen.

Na een aantal afleveringen is de serie toch wel goed, deze is qua setting meer te vergelijke met de The Walking Dead en gaat over een groepje overlevers die een eind gaan reizen en onderweg van alles tegen komen.

Deel dit:

Dit vind je misschien ook leuk...