Cabaret : De Partizanen – Welkom in Partizanië

Ik ben gisteravond met Danielle naar de voorstelling “Welkom in Partizanië” geweest. Deze voorstelling werd door De Partizanen gespeeld in de kleine zaal van het Stadstheater te Zoetermeer.

De Partizanen zijn Thomas Gast en Merijn Scholten. Zij begonnen bij Comedytrain, wonnen in 2013 het Leids Cabaret Festival en kregen in 2015 De Neerlands Hoop voor het Beste Debuutprogramma. Nu trekken zij opnieuw het land in om u te overtuigen dat De Partizanen de moeite waard zijn. En het leven dus ook. De Partizanen zijn onbedaarlijk grappig en briljant.

Cabaret : De Partizanen - Welkom in Partizanië

Cabaret : De Partizanen – Welkom in Partizanië

Nadat wij De Partizanen in 2013 in de Finalistentour van het Leids Cabaret Festival hadden gezien en in 2015 hun debuutprogramma Serieus Lachen hadden gezien, was het toch wel makkelijk om voor dit seizoen te kiezen voor “Welkom in Partizanië”.

De jongens zijn nog steeds even leuk als twee en vier jaar geleden en hebben helemaal nog niet aan kracht ingeboet. Scene’s waarin heel serieus lucifers verkocht worden of waarin heel serieus over het leed veroorzaakt door niet ontvangen pakjes wordt ingegaan zijn echt heel goed gemaakt en heel erg grappig. Sommige liedjes waren iets minder omdat, zeer waarschijnlijk veroorzaakt door niet al te goede microfoons, de stemmen niet goed te horen waren.

Mochten De Partizanen komend theaterseizoen, of het seizoen daarop volgend, weer met een nieuwe show komen, dan zullen wij zeker weer gaan kijken.

Deel dit:

Dit vind je misschien ook leuk...