Boek : Jenny Colgan – Zomer in de kleine bakkerij

Afgelopen weekend heb ik het boek “Zomer in de kleine bakkerij” uitgelezen. Dit boek is geschreven door Jenny Colgan.

Het is eindelijk zomer in de kleine bakkerij aan het strand. Polly Waterford is gelukkiger dan ooit: haar bakkerij loopt goed en samen met Huckle, de liefde van haar leven, geniet ze van het leven in het havenstadje Mount Polbearne, dat haar thuis is geworden. Toch zit er een donker randje aan de fijne zomerbries die door het dorp waait. Selina, Polly’s vriendin die sinds kort weduwe is, wil verhuizen naar het eiland. Maar Polly draagt een geheim met zich mee dat Selina’s herstel overhoop kan gooien. En wanneer de oude eigenaar van de bakkerij opeens sterft staat Polly’s bedrijf op het spel. Zal Polly alles verliezen waar ze van houdt?

Boek : Jenny Colgan - Zomer in de kleine bakkerij

Boek : Jenny Colgan – Zomer in de kleine bakkerij

Na het lezen van de boeken Café Zon & Zee, Wintereiland en Op goed geluk, wilde ik ook graag “Zomer in de kleine bakkerij” lezen.

Ook al is “Zomer in de kleine bakkerij” een deel 2, het boek leest makkelijk weg en je krijgt in korte tijd een goed zicht op de personages en wie of wat zij zijn. Het verhaal is goed geschreven en wordt goed uitgewerkt. Wellicht toch maar op zoek gaan naar alle andere delen van de verschillende series waar ik nu al boeken van gelezen heb.

Deel dit:

Dit vind je misschien ook leuk...